4 Şubat 2014

REAL TECHNIQUES Duo Fiber Collection (Limited Edition)


Günaydın! Bugün, hepimizin çok sevdiği Real Techniques fırçalardan, sınırlı sayıda üretilen DuoFiber koleksiyonunu anlatacağım sizlere.

DuoFiber, tüyleri iki aşamadan oluştuğu ve bu aşamalardan siyah kısa kılların sabit kalarak beyazları sabit tuttuğu; beyaz uzun kıllarınsa uygulamayı kusursuz tamamladığı fırçalar.


 Sınırlı üretim haberiyle piyasaya çıkan çıkan bu fırçalar, üzerinden aylar geçmesine rağmen hala rahatlıkla bulunabiliyor. Bu sebepten yazının devamını gönül rahatlığıyla ve tabi bir de alıcı gözüyle gözüyle okuyabilirsiniz! ;)


Bembeyaz, tertemiz görünümüyle, henüz uygulama yapmadan bile gönülleri fethediyor!
Tek tek inceleyecek olursak...

DuoFiber Face Brush
İnanılmaz yumuşak bir fırça! Hatta sahip olduğum en yumuşak fırça! Çok sayıda kıla sahip olsa da, beyaz kıllar oldukça seyrek yerleştirilmiş. Bu da çok doğal bir sonuç sağlıyor. Bu fırçayla allaık ve pudra uygulamaya bayılıyorum!




DuoFiber Contour Brush
Kontürleme için elim başka fırçaya gitmiyor! Tam olması gerektiği gibi sonuç sağlıyor! Bu fırçayı bir ayrı seviyorum!




DuoFiber Eye Brush
Çok başarılı bir fırça. Kılları, MAC 217 yada Sigma E25 kadar geniş olmayan bir karıştırma fırçası. Daha çok Sigma E35'e yakın bir genişliği var kıllarının. Daha keskin hatlar oluşturmak için ideal. 




Her üç fırçayı da yıkaması çok kolay, kuruması çok hızlı!

Çok başarılı bulduğum ve çok severek kullandığım bir set!

Bu sete Cloud10Beauty ve Feelunique sitelerinden ulaşabilirsiniz! Ben, iki ay önce, Cloud10Beauty'den 27,99 euroya almıştım.

DuoFiber fırça arayışında olanlara gözüm kapalı tavsiyemdir!

Herkese güzel günler! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder