30 Nisan 2014

THE BALM Stainiac (Beauty Queen)


Herkese çook mutlu bir günaydın! :)

Benefit'in Benetint'ine muadil gösterilen The Balm Stainiaclardan Beauty Queen, uzun zamandır elimde olmasına ve çok severek kullanmama rağmen hala yazılmak üzere beklemedeydi. Sırası bugüneymiş! :)


Şeffaf plastik, tüp şişede gelen ürün, jel-jöle formda. Sünger aplikatörle uygulama yapılıyor. 
Şişedeki rengi oldukça canlı bir kırmızı gibi görünse de uygulandığında çok soft bir renk bırakıyor.

Beauty Queen, oldukça kırmızımsı bir pembe. Hem yanaklara hem de dudaklara uygulanabiliyor. Çabucak kuruyup sabitlenen ve kalıcılığı çok yüksek bir allık. Fakat dudaklardaki performansı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 


Yanaklar için: Islak bir sürümü olmasına rağmen çok çabuk sabitleniyor. Bu sebepten her iki yanağa da sürüp sonra dağıtmak yerine; bir yanağınıza sürüp onu dağıtıp sonra diğerine geçmelisiniz. Çünkü o kısacık sürede bile sabitleniyor ve yanağınıza ne şekilde koyduysanız (çizgi çizgi yada nokta nokta) dağıtsanız dahi o izler kalıyor. Her halükarda dağıtmakta biraz uğraştırıcı yani. Ama duruşu ve kalıcılığı gayet başarılı. İnanılmaz doğal bir pembelik veriyor yanaklara. Kendiliğinden yanaklarınız al almış gibi! :)

Yok gibi duran makyajlar için biçilmiş kaftan! :)

Dudaklar için: Çok hafif renk veriyor. Sanki dudaklarınızdan kendiliğinden doğal kırmızıymış gibi bir izlenim sağlıyor. :) Oldukça ıslak bir sürümü olduğundan tam renk elde etmek için bir kat sürüp, biraz kurumasını bekleyip tekrar kat geçmek gerekiyor. İstediğiniz koyuluğu bu şekilde elde edebilirsiniz. Fakat kalıcılığı maalesef ki yanaklarda olduğu gibi değil. Ortalama bir-iki saat kalıyor dudakta. Fakat sürümü kolay ve etkisi, duruşu güzel olduğundan bu benim için bir sorun değil. :)


Hemen yukarıdaki fotoğrafta tok rengi görebilmeniz için iki kat sürdüm elime.
Arkasından elimi ıslak mendille defalarca sildim. Elimde kaldığı süre en fazla beş dakikaydı. Hemen aşağıdaki fotoğraftan sabitlenme hızını ve kalıcılığını anlayabilirsiniz. :)


Çok severek kullandığım bu ürünü Gratis'ten %50 indirimle 11 tl'ye almıştım. 

İndirimi bile beklemeye gerek olmayan bir ürün olmasına rağmen özellikle indirimle gayet uyguna geldiği bir zamanda mutlaka denemelisiniz! :)

Herkese sevgiler! :)

1 yorum: